Ondernemers

  Het ideale administratiekantoor voor het MKB en ZZP’ers  

Administratiekantoor Zeker werkt voor diverse ondernemers, met name voor het MKB en ZZP’ers gevestigd in de regio Arnhem en Nijmegen. We hebben ervaring in diverse branches en kunnen u en uw bedrijf niet alleen ondersteunen met de boekhouding maar met een compleet dienstenpakket. 

Administratie 

Veel ondernemers zijn zo druk met de werkzaamheden voor hun bedrijf dat ze niet aan een zorgvuldige administratie toekomen, terwijl ze het belang ervan weten. Administratiekantoor Zeker zorgt dat uw financiële administratie per maand, per kwartaal of per jaar op een overzichtelijke en begrijpelijke manier voor u beschikbaar is in een digitaal boekhoudpakket. Eventueel kunt u via uw eigen inloggegevens overal en altijd volledige inzage in uw administratie hebben.


Belastingaangifte 

U wilt ervan verzekerd zijn dat tijdig uw belastingaangiftes zijn ingediend en u niet te veel betaald? Schakel ons dan in voor een gedegen fiscaal advies en het verzorgen van de volgende belastingaangiftes:

  • Aangifte inkomstenbelasting;
  • Aangifte omzetbelasting;
  • Aangifte vennootschapsbelasting.


Jaarrekening

Een jaarrekening zorgt voor essentiële bedrijfsinformatie. Het biedt u de nodige rust om goed te kunnen ondernemen. Want het geeft u een goed beeld van de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf en het kan dienen als basis voor uw toekomstige bedrijfsbeleid. Hierbij kunt u, op basis van cijfermatige informatie, tijdig bijsturen en inspelen op kansen en mogelijke bedreigingen. Een jaarrekening biedt u als ondernemer houvast want zorgt voor inzicht en overzicht. Besloten vennootschappen (B.V.’s.) zijn wettelijk verplicht om hun jaarrekening jaarlijks te deponeren bij de Kamer van Koophandel. 


Belastingadvies

De wet- en regelgeving op het gebied van belastingen voor ondernemers wijzigt regelmatig. 

Wij kunnen u helpen bij uw belastingaangiften en voorzien van gedegen advies zodat u als ondernemer niet meer betaald dan strikt noodzakelijk is.
Een geruststellende gedachte, vind u niet?